marți, 15 februarie 2011

Roata se invarte, cercul se-nchide

Experimentul comunist a esuat inca de la inceput fiind coordonat de oameni lipsiti total de caracter si de morala. Marx, Engels, Lenin, Stalin si apoi toti semidoctii innebuniti dupa putere, culminand pentru noi, cu Epoca lui Ceausescu au grefat in mentalul colectiv oaze de puroi, greu de vindecat. In spatele batranelului diabetic si al analfabetei lui sotii au crescut vlastarele otravite ale celui mai odios sistem politico-administrativ: sistemul corupt.  
Dupa 1990, cativa fosti secretari de partid, fosti ofiteri de securitate, militieni, militari au organizat o prima retea de tip mafiot, cu tentacule active in tot sistemul functional al tarii de la justitie pana la trecerile vamale. Fostii ofiteri ai informatiilor externe, majoritatea dintre ei, conectati la Kremlin prin KGB si GRU, dupa ce si-au sters urmele distrugand in zilele lui decebrie 1989, arhivele unitatii anti-kgb au creat platformele economice si mediatice ale noii orientari democratice, Astfel, o buna parte a presei audio-vizuale s-a aflat in toti acesti ani, in mainile si sub gandurile unor domni instruiti sa minta, sa fure, sa distruga pentru a pastra puterea si privilegiile ei: bani, control, decizie!
Indiferent de “coloratura” politica aflata la putere, un grup de aproximativ 300 de oameni paraziteaza bunul mers economic si structural la tarii. N-avem nici un pic de aristocratie in conducere, dar avem baroni (locali sau centrali), n-avem drumuri, autostrazi , alei insa ne-am pricopsit cu vreo 3 regi ai asfatului. Ne plangem de coruptie generalizata, dar, in 20 de ani, Justitia n-a trimis dupa gratii nici un “rechin”. Avem faptele, dar nu si vinovatii! Asta este ideea geniala a sovieticului Ion Iliescu. Si la revolutie aveam teroare, dar n-am zarit nici macar un singur terorist. Pana acum, sistemul de stat de la functionar la magistrat, de la educator pana la medic , de la director pana la parlamentar a fost sugrumat de o clica de “baieti destepti” care si-au distribuit roluri principale in uvertura:”Tara saraca, smecheri bogati”. Sorin Ovidiu Vantu legat de multe servicii secrete interene si mai ales externe a reusit intr-o perioada de oribila amintire (guvernarea Adrian Nastase) sa-si impuna doi lachei in fruntea SRI si SIE. Dupa intrarea in NATO si UE, Romania a deschis niste brese in sistem pentru a permite inteligentei occidentale sa-si faca analizele necesare si proiectiile pentru o noua configurare. Rezultatele au fost coplesitoare:
• Partidele politice, fara nici o exceptie sunt structurate si se comporta ca niste familii mafiote.
• Functiile cheie din aparatul administrativ se distribuie politic si pe bani grei.
• Exista retele de control coordonate de politicieni, jurnalisti, magistrati, sindicalisti care asigura protectia “infractorului” pana la Curtea Suprema de Justitie.
• Angajarile in sistemul bugetar nu se fac pe considerente profesionale si pe criterii de competenta ci este accesata clientela politica.
• Aproape toti banii milionarilor din sistemul privat sunt rezultatul unor contracte cu firme de stat. Bunastarea “capitalistilor” autohtoni este direct proportionala cu falimentul integrat al statului roman.
• La nivel inalt, exista inca agenti de influneta ostili Romaniei, Uniunii Europene si Structurilor Nord-Atlantice.

Sunt convins ca toate operatiunile spectaculoase la care asistam zilele acestea sunt rodul unor analize complexe, rezultatul unei inteligente globale si ca presedintele Romaniei, a inteles ca singura posibilitate de a iesi din aceasta cumplita criza economico-finaciara, dar si etico-morala este extirparea tumorii benigne. Ca organismul sa traiasca, este absolut obligatoriu ca anti-virusii sa fie mai puternici decat virusii care se hranesc din biosul social. Cum este de preferat taierea unui membru cangrenos decat decesul pacientului, tot astfel este necesara asanarea sistemului inainte de declararea falimentului! Traian Basescu stie ca Romania este damnata la destructurare, daca nu reuseste sa impuna ritmul unor reforme dure si profunde, amanate atata vreme de Iliescu si Constantinescu. Primele trofee ale cruciadei anti-coruptie ar trebui sa provina din cercul puterii (pentru credibilitate) si apoi din randurile celorlalte formatiuni, aflate in opozitie. Politicienii nostri de factura comunistoida, dar cu apucaturi hulpave de capitalisti salbatici nu se mai pot reabilita din punct de vedere spiritual. Ei nu cred decat in Putere si Finante, de aceea n-ar trebui sa le plangem de mila cand ii vom vedea insiruiti prin fata Parchetelor zanganind catusele! Noul sistem este astazi mai puternic decat cel de tranzitie in care au proliferat toti tovarasii deveniti miliardari. Decorul Romaniei imaginat de Ion Iliescu si gasca lui de agenti rasariteni a inceput sa se prabuseasca. Strategii lor hrebenciunisti inghit in sec…ghilotina a fost declansata. Este doar o iluzie ca nu va avea finalitate! Pana la sfarsitul anului vom vedea trei capete-trofeu si alte tartacute de magistrati, politisti si jurnalisti care vor impodobi siragul cu perle rare a luptei impotriva RAULUI!